"Дистанційна освіта не дає ефекту": мер Львова розповів про роботу шкіл з 23 вересня

"Дистанційна освіта не дає ефекту": мер Львова розповів про роботу шкіл з 23 вересня. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

"Дистанційна освіта не дає ефекту": мер Львова розповів про роботу шкіл з 23 вересня. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

Події
22 вересня 2021 11:37

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, як відбуватиметься навчання у львівських школах в умовах «жовтого» рівня епідемічної небезпеки. Адже державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила, що з четверга, 23 вересня, Україна переходить у «жовту зону» карантинних обмежень. У звичному режимі дозволено працювати лише тим навчальним закладам, де вакциновані принаймні одною дозою 80% працівників. 

За словами Андрія Садового, Україна пізно, порівняно з іншими країнами в ЄС, почала вакцинацію, тому станом на зараз мати 80% вакцинованих викладачів – нереально. У Львові прийняли альтернативне рішення для роботи закладів освіти в умовах "жовтої зони".

"Ми мусили затвердити відповідне рішення для Львова і прийняли соломонове рішення: всі школи у Львові будуть працювати, але вчителі повинні показувати або сертифікат вакцинації, або довідку, що вони впродовж останніх півроку перехворіли, або негативний ПЛР-тест. Ми не можемо розбалансувати навчальний процес, тим більше, що ми не знаємо, що нас чекає через місяць-два. Ми завжди ще можемо перейти на онлайн-навчання. Дистанційна освіта не дає ефекту, тому наразі використовуємо кожен день очного навчання, дотримуючись всіх норм безпеки", – заявив мер Львова. 

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, як відбуватиметься навчання у львівських школах в умовах «жовтого» рівня епідемічної небезпеки.Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, як відбуватиметься навчання у львівських школах в умовах «жовтого» рівня епідемічної небезпеки.

Нагадаємо, що станом на 21 вересня лише близько десяти шкіл Львова готові продовжити навчання, маючи 80% вакцинованих працівників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах