Через смертельну ДТП, у якій загинула сім'я: племінника екс-мера Сколе взяли під варту

Через смертельну ДТП, у якій загинула сім'я: племінника екс-мера Сколе взяли під варту. Фото: поліція Львівщини

Через смертельну ДТП, у якій загинула сім'я: племінника екс-мера Сколе взяли під варту. Фото: поліція Львівщини

Події
24 вересня 2021 17:32

Експертиза підтвердила, що племінник екс-мера Сколе – 24-річний Роман Кашаник, який на трасі Київ-Чоп скоїв смертельну ДТП, у якій загинули троє людей, перебував у нетверезому стані. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.  Внаслідок аварії 20 липня загинуло подружжя та їх 10-річний син із Вінниччини.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Через смертельну ДТП, у якій загинула сім'я: племінника екс-мера Сколе взяли під варту. Фото: поліція ЛьвівщиниЧерез смертельну ДТП, у якій загинула сім'я: племінника екс-мера Сколе взяли під варту. Фото: поліція Львівщини

«Експертиза встановила, що на момент зіткнення він перебував у стані алкогольного сп’яніння», – йдеться в повідомленні поліції.

Роману Кашанику оголосили підозру за ч.4 ст.286-1 (порушення ПДР) ККУ. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що 20 липня цього року 24-річний Роман Кашаник, який є племінником скандального екс-мера Сколе Володимира Москаля, спричинив смертельну ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу міста Сколе. На автомобілі Opel Vectra він виїхав на зустрічну смугу та врізався у з Mazda 6, у якій їхала сім’я з Вінниччини.

Унаслідок ДТП загинули 36-річна жінка та 10-річний син. 34-річний чоловік та 7-річна донька були госпіталізовані до лікарні. За два тижні 34-річний постраждалий Максим Комар помер у реанімації, не приходячи до тями. Дівчинка єдина вижила у цій ДТП.

Через смертельну ДТП, у якій загинула сім'я: племінника екс-мера Сколе взяли під варту. Фото: поліція Львівщини. Фото з соцмережЧерез смертельну ДТП, у якій загинула сім'я: племінника екс-мера Сколе взяли під варту. Фото: поліція Львівщини. Фото з соцмереж

Сам Роман Кашаник після ДТП тривалий час теж перебував в лікарні, однак загрози для його життя не було.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах