Намагався витягти лебідкою: біля Львова чоловік помер під власним автомобілем

Намагався витягти лебідкою: біля Львова чоловік помер під власним автомобілем. Фото: Уніан

Намагався витягти лебідкою: біля Львова чоловік помер під власним автомобілем. Фото: Уніан

Події
27 вересня 2021 09:28

Біля Львова чоловік загинув під власним автомобілем, намагаючись витягти його за допомогою лебідки. Трагедія сталася 26 вересня. Читайте всі новини Львова.

Як повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту населення Львівськох обласної державної адміністрації, дорожньо- транспортна пригода сталася у неділю, 26 вересня, на лісовій дорозі поблизу села Висіч Яворівського району. Близько 18.45 водій автомобіля "УАЗ 469", 40-річний мешканець смт Немирів, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на дерево. 

Намагався витягти лебідкою: біля Львова чоловік помер під власним автомобілемНамагався витягти лебідкою: біля Львова чоловік помер під власним автомобілем

"Під час спроби витягнути автомобіль за допомогою пристрою лебідка (машина для піднімання або переміщення вантажів за допомогою тягового каната чи ланцюга – примітка автора), автомобіль перекинувся на водія, в результаті чого останній загинув на місці події", – йдеться у повідомленні.

Обставини події нині встановлюють правоохоронці. 

Нагадаємо, що біля села Яворів чоловік загинув під власним трактором. Водій не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся й задавив власника. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах