Три місяці жив у торговому центрі: у Львові затримали іспанця

У Львові затримали іспанця. Фото міграційної служби

У Львові затримали іспанця. Фото міграційної служби

Події
27 вересня 2021 13:25

У Львові затримали нелегала, який переховувався від поліції у торгово-розважальному центрі «King Cross Leopolis». Спочатку іспанець ночував на парковці центру, а потім «переїхав» всередину. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у прес-службі Державної міграційної служби Львівщини, ще у червні цього року Закарпатським ДМС було прийняте рішення про примусове повернення чоловіка до Іспанії, адже він нелегально прибув в Україну, тобто поза пунктом пропуску.

«Однак, не виконавши зобов’язання про повернення, іноземець приїхав до Львова. Розповідає, перше, що впало йому в вічі - це великий торговий центр, де він і вирішив ночувати. Спочатку спальним місцем чоловіка був підземний паркінг, а пізніше він перемістився всередину приміщення», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці притягли іноземця до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України. На нього винесли постанову про накладення штрафу, а також помістили до Волинського пункту тимчасового тримання іноземців для встановлення особи та подальшого примусового повернення в країну походження.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах