Який вигляд має Трускавець в очікуванні "Слуги народу" та Зеленського: відео

Який вигляд має Трускавець в очікуванні "Слуги народу" та Зеленського. Фото: скріншот із відео Української правди.

Який вигляд має Трускавець в очікуванні "Слуги народу" та Зеленського. Фото: скріншот із відео Української правди.

Події
29 вересня 2021 09:36

У п’ятницю, 1 жовтня, у курортному місті Трускавець, що на Львівщині, відбудеться велике засідання депутатів президентської партії "Слуга народу". На захід, який триватиме протягом трьох днів, також запрошені глави Служби безпеки України, Нацбанку, Національного агентства з питань запобігання корупції, Генпрокуратури та Державного бюро розслідувань.

Відомо, що засідання "Слуги народу" в Трускавці відбудеться на території готелю "Ріксос Прикарпаття". Зважаючи на чималу кількість гостей, які прибудуть на курорт на початку жовтня, житимуть вони одразу у трьох трускавецьких готелях. Так, окрім вже згаданого "Ріксоса Прикарпаття", депутатів також поселять у "Міротелі" й "Лісовій Пісні".

В очікуванні засідання монобільшості у Трускавці за кілька днів до приїзду відомих киян якогось особливого пожвавлення не спостерігається. Оздоровниця живе своїм звичним життям. Відпочивальники тричі на день п'ють воду на бюветі, гуляють містом, ходять на процедури й концерти.

Про те, що у Трускавці "готується щось грандіозне" може свідчити хіба техніка силовиків, якої нині суттєво побільшало на вулицях курорту. 

Який вигляд має Трускавець в очікуванні "Слуги народу" та Володимира Зеленського. Фото: Юрій БогунЯкий вигляд має Трускавець в очікуванні "Слуги народу" та Володимира Зеленського. Фото: Юрій Богун

Нагадаємо, як Володимир Зеленський у Львові гуляв містом, фотографувався з туристами та смакував кавою.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах