Пишайся: один з львівських університетів потрапив у топ найкращих у світі

Львівська політехніка увійшла в топ-25 найкращих університетів світу. Фото: pexels.com

Львівська політехніка увійшла в топ-25 найкращих університетів світу. Фото: pexels.com

Події
29 вересня 2021 09:51

Львівська політехніка увійшла в топ-25 найкращих університетів світу за двома напрямами – Co-Publications With Industrial Partners та International Joint Publications. Читайте новини Львова на VG Львів.

Рейтинг університетів опублікувало агентство U-Multirank, яке проаналізувало 1 948 університетів із 97 країн світу. Серед них 79 вишів – українські. Рейтинг формували за п’ятьма критеріями: викладання і навчання, дослідження, передавання знань, міжнародна спрямованість, регіональна спрямованість. Уже кілька років поспіль найсильнішими у Львівській політехніці є викладання і навчання.

Найкращим університетам доступні значки, які підтверджують відповідний статус, і їх можуть використовувати на веб-сайті, в онлайн-ресурсах та маркетингових матеріалах.

U-Multirank – незалежний рейтинг, створений за фінансування програми Erasmus і Європейської комісії.

Окрім результатів у загальному рейтингу, Львівська політехніка цьогоріч також представила результати діяльності за напрямами «Фармація», «Соціальна робота», «Психологія», та посіла відповідно друге (серед п’яти), восьме (серед 15), 11 (серед 19) місця в рейтингах за цими напрямами серед закладів вищої освіти України.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах