Намагався зґвалтувати: у поїзді чоловік напав на львів'янку

У поїзді сполученням Київ-Львів чоловік намагався зґвалтувати пасажирку. Фото: pinterest.com

У поїзді сполученням Київ-Львів чоловік намагався зґвалтувати пасажирку. Фото: pinterest.com

Події
29 вересня 2021 15:31

У поїзді сполученням Київ - Львів чоловік намагався зґвалтувати пасажирку. Це сталося у СВ вагоні, де в кожному купе по два ліжка. Читайте новини Львова на VG Львів.

Про це львів’янка Надія Кушнір написала на своїй сторінці у Фейсбук. Однак, згодом вона видалила допис. За словами Надії, вона їхала в одному купе з незнайомим чоловіком. Спочатку він розповідав їй про дружину та дітей, а поті почав говорити якісь нісенітниці. Далі роздягнувся і показував, що у нього немає пупка.

"Я не знаю, чому я тоді не пішла з того СВ, а просто сказала, шо я не хочу і не буду. Далі він не затикався, але не чіпав мене, і тільки розказував, яка я нікчема і що в мене в житті ні *** не вийде. Я розвернулася до стінки, він закрив двері, стягнув з мене ковдру, сам став на коліна і намагався розставити мені ноги і ліз цілуватися і цілувати", — написала пасажирка Надія Кушнір.

Жінка голосно закричала, а поки чоловік розгубився, схопила свої речі і побігла до провідниці. Працівниця потяга переселила її до чоловіка, який викупив купе СВ для одного.

В "Укрзалізниці" відреагували на скандал. Керівник пресслужби відомства Олександр Шевченко прокоментував допис жінки і попросив надати деталі поїздки (рейс, дата, вагон, місце), аби провести розбір і проаналізували дії поїзної бригади.

"Провідник, на жаль, не може достеменно знати того, що відбувається за зачиненими дверима купе, але в разі скарги на домагання має викликати поліцію на найближчу станцію - такі випадки трапляються, на жаль. Якщо квиток Вашого сусіда був електронний, ми його можемо відслідкувати та додати до заяви в поліції. Зайвий раз попрошу викликати у таких випадках поліцію невідкладно (через начальника потяга в ідеалі, прибудуть до найближчої станції, вже налагоджено взаємодію), так набагато більше шансів швидко й ефективно все владнати", — написав Олександр Шевченко.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах