У водоймі відпочинкового комплексу в Дрогобичі втопилася жінка

У водоймі відпочинкового комплексу в Дрогобичі втопилася жінка. Фото: Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області.

У водоймі відпочинкового комплексу в Дрогобичі втопилася жінка. Фото: Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області.

Події
30 вересня 2021 09:28

В одній із водойм у місті Дрогобич, що на Львівщині, втопилася жінка. Трагедія сталася у середу, 29 вересня, у відпочинковому комплексі "Залісся".

Як повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської обласної державної адміністрації, тіло нещасної підняли на поверхню львівські водолази. 

У відпочинковому комплексі "Залісся" у Дрогобичі втопилася жінка. Фото: Ростислав АфанасьєвУ відпочинковому комплексі "Залісся" у Дрогобичі втопилася жінка. Фото: Ростислав Афанасьєв

"29 вересня, близько 16.10, у водоймі м. Дрогобич, водолазами підрозділу Львівської центральної рятувально-водолазної служби було виявлено та піднято на поверхню тіло мешканки м. Дрогобич", - йдеться у повідомленні.

Про загиблу відомо, що їй було 67 років. Що штовхнуло жінку піти купатися, незважаючи на несприятливу для цього температуру, невідомо. Її речі так і залишилися лежати на березі. І саме вони й той факт, що власниця довго по них не поверталася, й занепокоїли місцевих рибалок. Чоловіки зателефонували надзвичайникам, а ті - львівським водолазам. 

У відпочинковому комплексі "Залісся" у Дрогобичі втопилася жінка. У відпочинковому комплексі "Залісся" у Дрогобичі втопилася жінка.

Після проведення судмедекспертизи стало відомо, що 67 річна жінка мала онкологічне захворювання. Однією з версій її загибелі є самогубство. Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, що 27 вересня зі ставка у Золочівському районі Львівщини витягли труп 36-річного чоловіка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах