Через коронавірус: у львівській лікарні померла 28-річна вагітна

У Львові від коронавірусу померла 28-річна вагітна. Фото ілюстративне: pexels.com

У Львові від коронавірусу померла 28-річна вагітна. Фото ілюстративне: pexels.com

Події
02 жовтня 2021 11:16

У Львівському обласному перинатальному центрі через ускладнення від коронавірусу померла 28-річна вагітна. Читайте новини Львова на VG Львів.

Жінку доставили у лікарню вже хворою. Вона перебувала у важкому стані. Окрім того, вона мала надмірну вагу. Її 10 днів лікували у Центрі легеневого здоров’я від коронавірусу. Напередодні пацієнтку перевели до перинатального центру, оскільки виникла необхідність обстеження стану плоду. А це можливо лише в умовах спеціалізованої клініки, повідомляє NTA.

За словами заступника директора з медичної частини Львівського перинатального центру Олександра Сімкіна, обстеження показало, що з плодом все добре. Через двосторонню важку «ковідну» пневмонію пацієнтці надавалася необхідна респіраторна підтримка та необхідна медикаментозна терапія.

Вночі стан породіллі почав поступово погіршуватися. Медики зафіксували внутрішньоутробну загибель плоду на 28 тижні вагітності. Через пів години після цього у жінки зупинилося серце. Лікарі 45 хвилин намагалися реанімувати породіллю, втім врятувати її не вдалося.

Відомо, що жінка не була вакцинованою.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах