Ножем у спину: на Львівщині чоловік вбив подружку

На Львівщині чоловік вбив подружку. Фото: nikopol.informator.ua (ілюстративне)

На Львівщині чоловік вбив подружку. Фото: nikopol.informator.ua (ілюстративне)

Події
04 жовтня 2021 11:29

В одному з сіл Жовківського району 51-річний чоловік вбив свою співмешканку. Під час конфлікту нападник вдарив жінку ножем у спину, від отриманих травм нещасна померла на місці. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, 3 жовтня до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про жінку, яка померла внаслідок ножового поранення в одному з будинків у селищі Куликів.

На Львівщині чоловік вбив подружку. Фото поліціїНа Львівщині чоловік вбив подружку. Фото поліції

На місці правоохоронці виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті – ножовим пораненням в спину. Загиблою виявилась 50-річна місцева жителька.

«Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 51-річний співмешканець загиблої. Близько опівдня між ними виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жінці удару ножем у спину, спричинивши тілесні ушкодження, які призвели до смерті», - йдеться в повідомленні.

На Львівщині чоловік вбив подружку. Фото поліціїНа Львівщині чоловік вбив подружку. Фото поліції

Зловмисника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Також вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 26 вересня на Львівщині 22-річний хлопець убив сокирою удвічі старшого чоловіка. Трагедія сталася в одному з будинків у селищі Верхнє Синьовидне Стрийського району.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах