Для хворих на Covid-19: у львівських лікарнях розгорнуть додаткові ліжка

У лікарнях Львові розгорнуть 400 додаткових ліжок для хворих на коронавірус. Фото: unn.com.ua

У лікарнях Львові розгорнуть 400 додаткових ліжок для хворих на коронавірус. Фото: unn.com.ua

Події
05 жовтня 2021 16:00

У лікарнях Львові розгорнуть 400 додаткових ліжок для хворих на коронавірус. На Львівщині функціонує 14 стаціонарів, де госпіталізують хворих на коронавірус, один з них – лікарня ОХМАТДИТ, в якій надають медичну допомогу дітям. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Орест Чемерис, відтепер до переліку Covid-закладів охорони здоров’я області внесли Львівський перинатальний центр, де госпіталізуватимуть вагітних з коронавірусом, та 8-му міську клінічну лікарню Львова.  

 «Ліжкова мережа для госпіталізації хворих на коронавірус в області становить 3 300 ліжок, з яких 94% забезпечені киснем. Включення ще двох закладів охорони здоров’я до цього переліку забезпечить додаткових 400 ліжок з киснем», – зазначив він. 

Ці заклади готові до роботи з коронавірусом, мають відповідну матеріально-технічну базу та кадровий потенціал, і що найголовніше – кисневу підтримку.

Нагадаємо, у Львові відкрили відділення для реабілітації пацієнтів після Covid-19. Його облаштували при Львівській лікарні швидкої медичної допомоги у рекреаційній зоні поруч із лісом у Брюховичах.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах