Повертався з роботи: 31-річний львів'янин упав із мосту та потрапив під поїзд

Повертався з роботи: 31-річний львів'янин упав із мосту та потрапив під поїзд. Фото: railway.supply.

Повертався з роботи: 31-річний львів'янин упав із мосту та потрапив під поїзд. Фото: railway.supply.

Події
05 жовтня 2021 17:49

У Львові потяг збив молодого чоловіка. Трагедія сталася у суботу, 2 жовтня, під мостом на вулиці Княгині Ольги. Вантажний поїзд наїхав на 31-річного львів'янина Геннадія Нечая. У нещасного серйозні травми: перелом основи черепа, розтрощений таз та ампутована права рука. Читайте всі новини Львова

Повертався з роботи: 31-річний львів'янин упав із мосту та потрапив під поїзд. Фото: Вероніка Сива.Повертався з роботи: 31-річний львів'янин упав із мосту та потрапив під поїзд. Фото: Вероніка Сива.

Нещасний випадок трапився близько 05:30 вранці суботи, коли чоловік повертався з роботи. Геннадій працює кур'єром, тож був із велосипедом. Достеменно невідомо, як саме чоловік опинився на колії, він завжди повертався додому однією і тією ж дорогою – через міст, який пролягає над залізницею. Друзі чоловіка припускають, що Геннадій, ймовірно, впав із мосту, який зараз ремонтують. Про трагедію стало відомо від друзів Геннадія Нечая: ані пресслужба поліції, ані департамент з питань цивільного захисту про цей інцидент не повідомляли, пише Zaxid.net.

«Його збив потяг під мостом, який зараз ремонтують. На мості нема жодної огорожі, ні бордюру, ні попереджувального знаку, нічого. Зараз Геннадій в комі в дуже тяжкому стані. У нього нема сім’ї, нікого з близьких родичів, тільки друзі», – розповіла подруга Геннадія Вероніка Сива.

Як розповів голова Франківської районної адміністрації Ігор Савка, нині ремонтники облаштовують краї моста, і через це там заборонений прохід.

Повертався з роботи: 31-річний львів'янин упав із мосту та потрапив під поїзд. Фото: Zaxid.net.Повертався з роботи: 31-річний львів'янин упав із мосту та потрапив під поїзд. Фото: Zaxid.net.

«Є облаштований безпечний прохід, але люди пробують свої екстримальні здібності і проходять у місці, де йдуть будівельні роботи. На проїжджій частині моста є облаштована окрема смуга для пішоходів і для велосипедистів, вона відділена бетонними блоками», – зазначив Ігор Савка.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 276 ККУ – порушення експлуатації залізничного транспорту.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах