Робота у Львові: кого шукають працедавці і скільки платять

Кого шукають працедавці Львова: вакансії та зарплати. Фото: unsplash.com

Кого шукають працедавці Львова: вакансії та зарплати. Фото: unsplash.com

Події
06 жовтня 2021 11:19

Львівський міський центр зайнятості опублікуваа перелік вільних вакансій жовтень 2021 року. Так, у Львові нині дуже потрібні касири, економісти та будівельники.

Виконавець будівельних робіт

Так, компанія, яка спеціалізується з будівництва доріг і автострад, запрошує на постійну роботу у Франківський район Львова виконавця робіт. Серед вимог до кандидатів – досвід роботи з державними замовленнями та базові знання технологій будівництва доріг. Зарплата – від від 6 тисяч гривень.

Економіст

Львівська обласна лікарня кличе на роботу економіста з досвідом роботи від п'яти років (Личаківський район). Вимоги: володіння комп'ютером на рівні досвідченого користувача та програморю MS Excel на високому рівні. Зарплата – від від 6 тисяч гривень.

Касир торговельного залу

Компанія, яка спеціалізується з продажу продуктів харчування (Сихівський район), запрошує на постійну роботу касира торговельного залу. Обіцяють гнучкий графік роботи та зарплату у розмірі від 7 тисяч гривень. 

Бухгалтер

У Сихівський район Львова компанії, яка спеціалізується з виробництва кондитерської продукції, терміново потрібен бухгалтер. Вимоги: володіння англійською мовою (рівень А), володіння комп'ютером на рівні досвідченого користувача та володіння програморю MS Excel на високому рівні. П'ятиденний робочий тиждень. Зарплата – 13,5 тисячі гривень.

Адміністратор

Компанія, яка надає послуги з обслуговування наземного транспорту, запрошує на постійну роботу у Личаківський район Львова адміністратора. Вимоги: ефективне і культурне обслуговування відвідувачів, комунікабельність, володіння комп'ютером на рівні досвідченого користувача. П'ятиденний робочий тиждень. Зарплата – 14,8 тисячі гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах