Діставай санчата: наступного тижня на Львівщині прогнозують перший сніг

Діставай санчата: наступного тижня на Львівщині прогнозують перший сніг. Фото: taya.com.ua (умовне)

Діставай санчата: наступного тижня на Львівщині прогнозують перший сніг. Фото: taya.com.ua (умовне)

Події
06 жовтня 2021 13:37

Наступного тижня у Львівській області прогнозують перший сніг. Про це повідомили українські синоптики. Читайте всі новини Львова

Так, уже з середини наступного тижня у Львові та області суттєво похолоднішає. З середи, 13 жовтня, і до кінця тижня стовпчики термометрів на Львівщині не підніматимуться вдень вище 9 градусів тепла. Вночі буде 2-4 градуси тепла. А у четвер, 14 жовтня, синоптики прогнозують у Львівській області перший сніг.

За даними сайту прогнозу погоди Gismeteo, на Покрови Пресвятої Богородиці засніжить у багатьох районах Львівщини. Зокрема, сніг цього дня падатиме у таких містах, як: Борислав, Сколе, Трускавець.

14 жовтня у Бориславі випаде перший сніг. Скріншот із сайту Gismeteo.14 жовтня у Бориславі випаде перший сніг. Скріншот із сайту Gismeteo.

14 жовтня у місті Сколе випаде перший сніг. Скріншот із сайту Gismeteo.14 жовтня у місті Сколе випаде перший сніг. Скріншот із сайту Gismeteo.

14 жовтня у Трускавці випаде перший сніг. Скріншот із сайту Gismeteo.14 жовтня у Трускавці випаде перший сніг. Скріншот із сайту Gismeteo.

У Львові ж наступного тижня жовтень буде дуже мінливим. У понеділок-вівторок, 11-12 жовтня, синоптики обіцяють сонячну погоду, без опадів. Вдень – 12-13 градусів тепла, вночі – 2-4 градуси вище нуля. З середи, 13 жовтня, задощить. Вдень – 9 градусів тепла, вночі – 4 градуси. Приблизно така ж погода збережеться у місті Лева до кінця тижня. Втім, снігу у Львові не передбачається. 

Діставай санчата: наступного тижня на Львівщині прогнозують перший сніг фото 1Діставай санчата: наступного тижня на Львівщині прогнозують перший сніг фото 1

Додамо, що наші предки вважали: який Покров – така й зима буде. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах