Кому пощастить: на матч збірної у Львові пускатимуть не всіх

На матч збірної у Львові пускатимуть не всіх. Фото: espreso.tv (умовне)

На матч збірної у Львові пускатимуть не всіх. Фото: espreso.tv (умовне)

Події
07 жовтня 2021 15:58

На відбірковий матч Чемпіонату світу-2022, який пройде на стадіоні «Арена Львів» 12 жовтня між збірними України та Боснії і Герцеговини, зможуть потрапити не всі. На матч впускатимуть лише вакцинованих двома дозами вболівальників та тих, хто має негативний тест на Covid-19. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Відповідне рішення ухвалила обласна комісія ТЕБ і НС 6 жовтня через стрімке зростання захворюваності на Львівщині, повідомили в пресслужбі Львівської облдержадміністрації.

«Постанова Кабміну №1236 передбачає можливість проведення вказаних спортивних заходів, під які підпадає футбольний матч в межах жовтої зони із заповненістю стадіону, або спортивної арени не більше 2/3. Водночас ми чітко розуміємо, що ми фіксуємо погіршення епідситуації в області»,- зазначив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Андрій Годик.

Так, на стадіон впускатимуть вболівальників лише за наявності:

  • негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції не більш як за 72 години до початку заходу;
  • експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 не більш як за 72 години до початку заходу;
  • документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.

Попри це, діти віком до 18 років, які матимуть окреме місце, зможуть потрапити на стадіон лише пред'явивши квиток на матч. Тобто неповнолітні вболівальники не потребують довідки про вакцинацію чи проходження тестів.

Водночас на стадіоні під час матчу вболівальники мають перебувати у масках, закриваючи ними ніс і рот. Під час входу на стадіон кожен проходитиме температурний скринінг, та показуватиме документи, які посвідчують особу.

Продаж квитків на відбірковий матч відбувається виключно онлайн. Організатори матчу наголошують, вболівальникам обов’язково необхідно роздрукувати квитки. На «Арені Львів» працюватиме декілька сервіс-центрів, де можна буде це зробити.

Нагадаємо, вболівальники львівської футбольної команди «Карпати» смажили сосиски на стадіоні «Україна» прямо на трибуні. Таке «застілля» влаштували 2 жовтня під час матчу «Карпат» з київським «Лівим берегом».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах