Є відповідь: коли у Львові розпочнеться опалювальний сезон 2021

Є відповідь: коли у Львові розпочнеться опалювальний сезон 2021. Фото: insider.zt.ua.

Є відповідь: коли у Львові розпочнеться опалювальний сезон 2021. Фото: insider.zt.ua.

Події
08 жовтня 2021 11:12

Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк розповіла, коли у Львові розпочнеться опалювальний сезон 2021. За її словами, технічно будинки і об’єкти теплопостачання готові до подачі опалення. З понеділка, 11 жовтня, батареї в оселях львів'ян стануть гарячими. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«З понеділка, 11 жовтня, розпочинаємо опалювальний сезон у місті Львові. Опалення подаватимемо до усіх категорій споживачів – школи, садочки, лікарні і населення. Сьогодні на основі заявок тепло вже отримує 16 бюджетних установ. Розпочинаємо опалювальний сезон, тому що з п’ятниці на суботу буде похолодання, прогнозують мінус 1 градус, і така температура буде продовж вихідних. Тому тепло будемо подавати до усіх будинків. Станом на сьогодні будинки готові до подачі тепла, акти готовності підписані, водою системи заповнені, проведена повірка лічильників. Провели роботи на інженерних мережах внутрішньобудинкової системи будинків», – розповіла Ірина Маруняк.

За її словами, у цю суботу буде робочий день для управляючих компаній, щоб перевірити будинки і підготувати їх до отримання тепла.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах