Влетів у відбійник і перекинувся в кювет: у нічній ДТП на Львівщині загинули двоє людей

У нічній ДТП на Львівщині загинули двоє людей. Фото поліції

У нічній ДТП на Львівщині загинули двоє людей. Фото поліції

Події
09 жовтня 2021 11:06

Напередодні, 8 жовтня, близько опівночі на автодорозі «Київ-Чоп» автомобіль зіткнувся з відбійником, з’їхав у кювет та перекинувся. У ДТП загинули двоє людей, один з них – 27-річний львів’янин. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, смертельна ДТП сталась неподалік села Хоросно Львівського району.

«40-річний водій автомобіля «Деу Сенс» не впорався з керуванням – автомобіль зіткнувся з відбійником, з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок події водій автомобіля та його пасажир, житель Львова віком 27 років, отримали тілесні ушкодження, від яких померли на місці події», - йдеться в повідомленні.

У нічній ДТП на Львівщині загинули двоє людей. Фото поліціїУ нічній ДТП на Львівщині загинули двоє людей. Фото поліції

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Доповнено: За інформацією видання «Варта1», на місці відбувались вуличні гонки, під час яких водій автомобіля «Деу Сенс» не впорався з керуванням. Від удару пасажира викинуло з автівки, а водій був затиснений в салоні. Чоловіки загинули до приїзду медиків.

Відомо, що загиблим у ДТП пасажиром є 27-річний львів’янин Юрій Новак, який працював у Ukrainian Drift Federation, є засновником Novak Roll та мав власний бізнес з тонування автомобілів.

У нічній ДТП на Львівщині загинули двоє людей. Фото: Юра Новак/FacebookУ нічній ДТП на Львівщині загинули двоє людей. Фото: Юра Новак/Facebook

Нагадаємо, зранку 7 жовтня на автостанції №2 на вулиці Богдана Хмельницького у Львові автобус збив чоловіка. Потерпілого доставили у лікарню.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах