Покровитель материнства: у Львові виставили ікону з мощами святого Герарда

У Львові виставили ікону з мощами святого Герарда. Фото: ugcc.lviv.ua

У Львові виставили ікону з мощами святого Герарда. Фото: ugcc.lviv.ua

Події
22 жовтня 2021 17:19

В Соборі святого Юра у Львові виставили ікону з мощами святого Герарда. Моління до ікони триватиме до 26 жовтня. Читайте всі новини Львова.

Як повідомили у Львівській Архиєпархії Української греко-католицької церкви, з понеділка, 18 жовтня, до вівторка, 26 жовтня, в Архикатедральному соборі святого Юра опісля Святої Літургії о 18:00 буде дев`ятиденне моління до святого Герарда. 

У Львові виставили ікону з мощами святого Герарда. Фото: ugcc.lviv.uaУ Львові виставили ікону з мощами святого Герарда. Фото: ugcc.lviv.ua

“Цей святий є покровителем материнства. Він є опікуном тих матерів, які очікують на народження дитини, бо часом цей процес є дуже довгим. Замало людину народити, значно важче її виховати, поставити на ноги. Саме це є сферою відповідальності в небесному арсеналі святого Герарда. Таким його зробили люди, особливо миряни”, – сказав архиєрей.

Мощі святого Герарда є дарунком від редемптористів з Австрії разом з автентичним засвідченням, яке має понад 100 років. Це засвідчення підписав генеральний постулятор редемптористів з нагоди канонізації святого.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах