Одягни маску нормально: громадський транспорт перевіряють на дотримання карантинних вимог

Одягни маску нормально: громадський транспорт перевіряють на дотримання карантинних вимог. Фото: pmg.ua.

Одягни маску нормально: громадський транспорт перевіряють на дотримання карантинних вимог. Фото: pmg.ua.

Події
19 жовтня 2021 12:28

У Львові розпочали перевірки громадського транспорту на дотримання карантинних вимог. З понеділка, 18 жовтня, у маршрутках, трамваях і тролейбусах введено жорсткий карантинний режим, за порушення якого перевізники нестимуть відповідальність. Як розповів перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, до проїзду не допускають пасажирів без захисних масок. Читайте всі новини Львова

"Розпочалися перевірки роботи всіх видів транспорту. Мова і про комунальних, і про приватних перевізників. Перевіряють дотримання маскового режиму. Ми будемо дуже вимогливими щодо дотримання карантинних вимог. Результати перевірок побачимо вже завтра-післязавтра", - розповів Андрій Москаленко. 

За його словами, під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій також проговорювали питання збільшення кількості громадського транспорту у Львові.

"Це питання вивчається. Конкретні пропозиції будуть сформовані на наступному засіданні штабу", - повідомив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови.

Нагадаємо, відповідно до прийнятих рішень міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у громадському транспорті мають забезпечити проведення посиленої дезінфекції і не допускати для проїзду пасажирів без захисних масок.

Додамо, що з 18 жовтня у Львові розпочалися перевірки ковід-сертифікатів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах