Що сталося: літак чеських авіаліній екстрено приземлився у Львові

У Львові літак чеських авіаліній здійснив екстрену посадку. Фото: pexels.com

У Львові літак чеських авіаліній здійснив екстрену посадку. Фото: pexels.com

Події
19 жовтня 2021 14:43

Учора, 18 жовтня, у Львові літак чеських авіаліній, який летів з Праги до Києва, здійснив екстрену посадку. Одному з пасажирів на борту стало погано. Екіпаж запідозрив серцевий напад. Читайте більше новин Львова. 

Як повідомив пасажир цього рейсу Андрій Анісімов, на борту літака був дефібрилятор і пасажири хотіли ним скористатись, аби допомогти чоловікові. Та серед пасажирів виявилась лікарка-нейрохірург, яка сказала, що найкраще буде здійснити екстрену посадку у Львові і доставити чоловіка в лікарню.

«Хочу подякувати екіпажу ОК918 Czech Airlines (Прага – Київ) за злагоджену та професійну роботу під час вимушеної посадки літака у Львові через серцевий напад у одного з пасажирів», – написав він.

За даними сайту Flightreview, рейс ОК918 вилетів із Праги об 11:29 за місцевим часом (12:29 за Києвом), а до Києва прилетів о 16:09 замість 14:35 (за київським часом). У Львові літак здійснив екстрену посадку близько 14:00.

За інформацією Львівського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф, пасажира літака, 67-річного мешканця Вінниці, швидкою госпіталізували у лікарню швидкої допомоги у Львові зі скаргами на болі в області серця та запаморочення. Лікарі сказали, що проблем із серцем у чоловіка не виявили, повідомляє ZAXID.NET.

«У нього був низький пульс, на момент поступлення в лікарню впав до 50-ти ударів на хвилину проти 60-70 у людини зазвичай. З’ясувалось, що таке у чоловіка все життя, загрози це не становить. Також зробили йому тест на коронавірус – хвороби не виявили. Сьогодні (у вівторок – Ред.) його вже виписали і він поїхав додому», – розповіли ZAXID.NET в лікарні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах