Послуги: у Львові запрацював Центр обслуговування пасажирів

У Львові відкрили Центр обслуговування пасажирів. Фото: Андрій Андрух

У Львові відкрили Центр обслуговування пасажирів. Фото: Андрій Андрух

Події
22 жовтня 2021 11:58

У Львові на вулиці Горбачевського, 10 запрацював Центр обслуговування пасажирів. Тут можна виготовити пільгову транспортну картку. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Центр обслуговування пасажирів працює у звичному режимі з понеділка по четвер з 9:00 до 18.00 та у п'ятницю з 9:00 до 16:45. Тут працює 11 адміністраторів, які надають послуги.

Для попереднього запису слід звертатися за номером 0 800 303 007.

Як зауважив директор «Львівавтодору» Микола Власюк, у Центрі обслуговування пасажирів також працює кол-центр, адміністратори, які опрацьовують усі заяви і підтверджують друк пільгових карток.

«А ще тут розміщено і центр, де друкують пільгові квитки: швидкодруком 300 штук в годину. І адміністратори на робочих місцях теж будуть мати можливість друкувати і видавати пільгові картки безпосередньо в день подачі документів», — зазначив він.

Нині на території Львівської міської територіальної громади працює 25 пунктів прийому документів на виготовлення пільгової транспортної картки та 36 адміністраторів. З 25 жовтня у ЦНАПах працюватиме ще додатково 10 адміністраторів, які надаватимуть інформаційну допомогу при подачі документів.

Перші пільгові транспортні квитки розпочнуть видавати у листопаді. Штат адміністраторів зросте до близько 90 осіб.

«Зважаючи на епідситуацію, закликаю родичів, близьких допомогти кожному пільговику максимально скористатися електронним кабінетом мешканця», — додав Микола Власюк.

Про дати і місця для видачі пільгових проїзних карток буде повідомлено додатково.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах