Будь здоровий: дві львівські лікарні увійшли в топ-10 медзакладів України

Дві львівські лікарні увійшли у топ-10 України за версією «PUBLIC HEALTH». Фото: vn.dsp.gov.ua

Дві львівські лікарні увійшли у топ-10 України за версією «PUBLIC HEALTH». Фото: vn.dsp.gov.ua

Події
23 жовтня 2021 17:43

Дві львівські лікарні увійшли у топ-10 кращих закладів спеціалізованої медичної допомоги в Україні за версією «PUBLIC HEALTH». Йдеться про Клінічну лікарня швидкої медичної допомоги Львова та Львівський обласний перинатальний центр. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

 «Найкращою лікарнею, яка отримала відзнаку, визнано "Тернопільську комунальну міську лікарню №2". Окрім того, журі визначило 10 найкращих медзакладів, які надають спеціалізовану допомогу. У цьому списку є і дві львівські», – повідомила ZAXID.NET голова громадської організації «Медичні лідери» Юлія Брикульська.

Головна медична подія України відбулася у Києві у Міжнародному виставковому центрі. Туди з’їхалися провідні колективи із різних медичних закладів України.

«PUBLIC HEALTH AWARDS» — перша всеукраїнська медична відзнака для активних, прогресивних команд медичних закладів та лідерів у сфері охорони здоров’я, які прагнуть вдосконалення якості надання медичної допомоги в країні.

Таку відзнаку заснувало цьогоріч ДП «Прем’єр Експо» (входить до складу Hyve Group, Великобританія) під егідою Міжнародної медичної виставки Public Health.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах