Запхала руку в електром'ясорубку: львівські лікарі ампутували пальці дворічній дівчинці

Львівські лікарі ампутували пальці дворічній дівчинці. Фото: скріншот з відео ДСНС

Львівські лікарі ампутували пальці дворічній дівчинці. Фото: скріншот з відео ДСНС

Події
26 жовтня 2021 12:07

Увечері, 25 жовтня, у Новояворівську дворічна дівчинка запхала руку в електром'ясорубку, яка була увімкнена. Витягали ручку рятувальники, а лікарям довелося ампутувати дитині три пальці. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Нещасний випадок стався близько 19:00, коли дворічна дівчинка допомагала мамі на кухні. Дитина випадково запхала руку у працюючу електром'ясорубку. Її доставили до 8-ї міської лікарні у Львові.

Скріншот з відео ДСНССкріншот з відео ДСНС

В операційну викликали рятувальників, які спеціальним інструментом роздушили метал і зняли м'ясорубку з руки. Після того лікарі мали можливість зробити операцію.

«На жаль дівчинці вдалося врятувати тільки перший та п'ятий палець лівої руки. Інші були вже перелемені та обезкровлені, їх не вдалося врятувати», – розповів ZAXID.NET лікар-хірург 8-ї лікарні Роман Чепіль.

Операція тривала 45 хвилин. Зараз дівчинка перебуває у лікарні, їй роблять перев'язки, на дитину чекає тривале відновлення.

Нагадаємо, львівські медики врятували однорічну дівчинку, яка проковтнула перстень з гострими краями. Медикам вдалося без операції витягнути предмет.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах