Дивом не вибухнув: на території футбольного майданчика у Львові знайшли артснаряд

На території футбольного майданчика у Львові знайшли артснаряд. Фото: ngu.gov.ua

На території футбольного майданчика у Львові знайшли артснаряд. Фото: ngu.gov.ua

Події
27 жовтня 2021 11:48

У вівторок, 26 жовтня, у Львові на вулиці Науковій знайшли небезпечний предмет. На місце викликали рятувальників. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Як повідомили у ДСНС Львівщини, о 17:01 до рятувальників надійшло повідомлення, що на території навчального закладу на вулиці Науковій,25 під час проведення робіт з влаштування дренажу футбольного майданчика виявлено предмет, ззовні схожий на осколочно-фугасний артснаряд.

«Небезпечна знахідка знаходилась на відстані 15 м від адміністративної будівлі. За фактом виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано термінову заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення», — йдеться у повідомленні.

Фото: ДСНС ЛьвівщиниФото: ДСНС Львівщини

Рятувальники закликають дотримуватись правил безпеки у разі виявлення вибухонебезпечної знахідки. Ні в якому разі не торкайтесь небезпечного предмету, не переносьте та не розбирайте його, не кидайте у багаття – це дуже небезпечно для вас та навколишніх.

Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером «101».

Нагадаємо, в гаражі у Шевченківському районі виявили небезпечну знахідку – 203 мм артснаряд часів Другої світової війни. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах