Не материнський інстинкт: у Львові жінка залишила у готелі хвору дитину і зникла

У Львові жінка залишила у готелі хвору дитину і зникла. Фото: tsn.ua

У Львові жінка залишила у готелі хвору дитину і зникла. Фото: tsn.ua

Події
30 жовтня 2021 16:38

У Львові жінка систематично залишала в готелі самого 6-річного сина, який хворіє коронавірусом. Працівники готелю звернулись до соціальної служби, а після інциденту дитину госпіталізували до львівської лікарні Охматдит. Читайте всі новини Львова на сьогодні.

Як розповіла начальниця відділу ювенальної превенції УПД ГУНП у Львівській області Ольга Ковальчук, 24-річна мешканка Харкова певний час жила з 6-річним сином в готелі біля торгово-виробничого комплексу «Південний». Кілька днів тому працівники готелю звернулись до соціальних служб і повідомили, що жінка постійно залишає свого сина одного на ніч, пише Zaxid.net.

«Як до мешканки готелю у них претензій не було, вона вчасно оплачувала і скарг на неї не було. Однак працівників готелю здивував факт, що вона саме вночі кудись їде і залишає дитину одну», – розповіла Ольга Ковальчук.

У четвер, 28 жовтня, працівники соцслужб і ювенальної поліції приїхали в готель, щоб перевірити інформацію. За їхніми словами, у номері був безлад. Вдалось поспілкуватись й з мамою дитини, вона розповіла, що ходить вночі на роботу – у кол-центру, проте назву його не назвала.

У Львові жінка залишила у готелі хвору дитину і зникла. Фото: tsn.uaУ Львові жінка залишила у готелі хвору дитину і зникла. Фото: tsn.ua

Під час розмови жінка поводилась агресивно і відмовлялась відповідати на запитання, тож поліцейські вирішили забрати хлопчика у дитячий будинок. Однак під час огляду дитини медики виявили коронавірус, тому 6-річного хлопчика госпіталізували в Охматдит. Зараз він перебуває в лікарні разом із мамою.

«Дитина у легкому стані, добре себе почуває. Ми його госпіталізували, тому що з коронавірусом дитину забрати у притулок не можуть. Він буде перебувати у нас, поки не буде негативного тесту», – пояснила заступниця директора львівської обласної дитячої лікарні Охматдит Олена Березовська.

Коли хлопчик одужає, його тимчасово заберуть у дитбудинок, поки соцслужби будуть вирішувати його подальшу долю. Ймовірно, хлопчика передадуть під опіку родичів матері, які проживають у Харкові.

Відомо, що матір дитини уже притягають до відповідальності за неналежне виховання дитини і вона перебуває на обліку у соцслужб. У 2020 році вона залишила сина у знайомої і перестала виходити на зв'язок. Тоді хлопчика забрали до притулку, але згодом повернули матері. Жінка мала виправитись та повернутись до Харкова до родичів, однак не зробила цього.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах