Фото: у Львові під час руху в автобуса відлетіло колесо і розтрощило автомобіль

Фото: у Львові під час руху в автобуса відлетіло колесо і розтрощило автомобіль. Фото: varta1.com.ua

Фото: у Львові під час руху в автобуса відлетіло колесо і розтрощило автомобіль. Фото: varta1.com.ua

Події
01 листопада 2021 11:25

У Львові під час руху в автобуса відлетіло колесо, розтрощивши припаркований автомобіль. Неприємний інцидент стався на вулиці Івана Мазепи у понеділок, 1 листопада. На щастя, ніхто не постраждав. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

ДТП сталася близько восьмої години ранку, на вулиці Івана Мазепи, 2а, коли водій автобуса «Електрон» їхав на маршрут №46. Відірвавшись, колесо влучило в припаркований автомобіль Ford Focus.

У Львові під час руху в автобуса відлетіло колесо, розтрощивши припаркований автомобіль. Фот: facebook.com/Патрульна поліція Львівської областіУ Львові під час руху в автобуса відлетіло колесо, розтрощивши припаркований автомобіль. Фот: facebook.com/Патрульна поліція Львівської області

На місце події викликали патрульних для оформлення ДТП. На 40-річного водія автобуса склали протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів). Внаслідок події ніхто не постраждав.

Речниця АТП-1 Ірина Рєвунова розповіла Zaxid.net, що, зі слів водія, він якраз їхав на маршрут, коли його підрізало невідоме авто. Щоб уникнути ДТП, він звернув у бік, внаслідок чого автобус наїхав на бордюр. Водій повідомив диспетчерам, що повертається в АТП. Саме коли він розвертався, в автобусі відлетіло заднє ліве колесо. Нині в АТП проводять перевірку та з’ясовують обставини.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах