Ретроградні планети у листопаді 2021: їхній вплив і що краще не робити у цей період

Ретроградні планети у листопаді 2021: їхній вплив і що краще не робити у цей період. Фото: unsplash.com/Greg Rakozy

Ретроградні планети у листопаді 2021: їхній вплив і що краще не робити у цей період. Фото: unsplash.com/Greg Rakozy

Події
01 листопада 2021 13:18

Останній місяць осені відзначиться відносним затишшям у ретроградності планет. Так, ретроградними у листопаді будуть лише Нептун, який ще влітку почав зворотний рух, а також Уран. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Ретроградний рух виникає через різницю у швидкості Землі і планети щодо Сонця. У період ретроградності створюється ефект, завдяки якому планети змінюють свою вісь обертання, рухаючись назад.  Так, залежно від того, яка планета розпочала зворотний рух, може змінюватися наше самопочуття. Також в ці періоди можуть відбуватися речі, які ми звикли називати збігом обставин або долею.

Ретроградний Нептун (з 25 червня до 1 грудня)

Астрологи називають Нептун планетою таємниць та містики, адже саме він відповідає за наші фантазії та ілюзії. Ретроградність Нептуна позитивно впливає на праву півкулю мозку, яка відповідає за уяву і креатив. А це означає, що останній місяць осені буде сприятливим для реалізації творчого потенціалу. Тож саме час втілювати в життя креативні ідеї чи оригінально вирішувати свої проблеми.

У цей період не варто:

  • заглиблюватися у свої переживання. Якщо відчуваєте потребу, краще зверніться до психолога.

Ретроградний Уран (з 20 жовтня до 8 січня 2022 року)

Уран асоціюють зі змінами, інноваціями та майбутнім. В ретроградне положення ця планета увійде наприкінці місяця і так буде до 8 січня наступного року. У цьому положенні Уран сприятиме загостренню інтуїції, а також прагненню до змін і незалежності. Рухаючись у зворотному напрямку, ця планета часто підштовхує до переоцінки життя, оновлення, знищення всього неактуального і звільнення простору для нового. Тож саме у цей період є велика вірогідність змінити своє життя на краще.

У цей період не варто:

  • Нервувати та проявляти агресію, адже дуже легко втратити над собою контроль;
  • Робити необдумані вчинки та приймати спонтанні рішення. Краще дотримуватись планів.

Насправді, ретроградність це всього-лише оптична ілюзія, яку можна спостерігати з поверхні Землі. Втім, астрологи надають цьому особливого значення. Вони вважають, що ретроградність планет може впливати не тільки на людей, а й на Всесвіт загалом, на технології та взаємодію людей із ними.

Водночас, немає наукових даних, які б доводили, що ретроградність планет дійсно впливає на людство.

Нагадаємо, у листопаді 2021 року українців попереджають про магнітні бурі. Вони мають великий вплив щонайменше на половину людства. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах