Врятувати не вдалося: з вікна львівської казарми випав 18-річний солдат

У Львові на території військової частини загинув 18-річний солдат. Фото ілюстративне: theukrainians.org/Олександр Рупета

У Львові на території військової частини загинув 18-річний солдат. Фото ілюстративне: theukrainians.org/Олександр Рупета

Події
05 листопада 2021 09:09

У Львові на території військової частини загинув 18-річний солдат строкової служби, який випав з вікна казарми. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Трагедія сталася серед білого дня 30 жовтня на території військової частини Національної гвардії 4114 на вулиці Стрийській. Про це стало відомо 4 листопада.

Як повідомили у поліції Львівщини, 18-річний строковик з міста Первомайський, що на Харківщині, випав з вікна четвертого поверху. Медики намагалися його реанімувати, але зусилля буди марними і він помер, повідомляє  ZAXID.NET.

За фактом трагедії поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з приміткою «самогубство».

За інформацією видання MyKharkov.info, у хлопця на руці виявили напис «кремуйте». Солдат був призваний на військову службу наприкінці жовтня і прослужив у військовій частині лише кілька днів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах