Життя триває: довічно ув'язнений 49-річний чоловік став учнем львівської школи

Довічно ув'язнений Олександр став учнем львівської школи. Фото ілюстративне: ryerson.ca

Довічно ув'язнений Олександр став учнем львівської школи. Фото ілюстративне: ryerson.ca

Події
05 листопада 2021 17:28

49-річний довічно ув'язнений Олександр, який відбуває покарання у львівському СІЗО, став учнем 10-В класу львівської школи №55. Він захотів отримати атестат про середню освіту. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Як повідомили у Львівській установі виконання покарань №19, чоловік захотів продовжити навчання, бо ще до того, як потрапив за ґрати не закінчив школу, пише ZAXID.NET.

Олександр вже більше 20 років провів у в'язниці. Чоловік засудженний до довічного ув'язнення. До того, як потрапити до в'язниці він не закінчив навчання у школі в Раві-Руській, тому не отримав атестату про середню освіту.

Цього року Олександр написав заяву на вступ до школи і 12 жовтня його офіційно зарахували до 10 класу львівської середньої школи №55, що на вулиці Степана Бандери, 91. Цей учбовий заклад співпрацює з Львівською установою виконання покарань №19. 

Уроки будуть проходити у в'язниці. До засудженого щодня приходитимуть вчителі. Окрім цього, шестеро вчителів з різних предметів щодня проводять уроки для неповнолітніх в'язнів. 

Нагадаємо, у львівському СІЗО на вулиці Городоцькій одружилися дві пари. Ув'язнених чоловіків із коханими жінками обвінчав священник. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах