Це вам не жарти: у Львівській області відсторонили від роботи 17 невакцинованих чиновників

Це вам не жарти: у Львівській області відсторонили від роботи 17 невакцинованих чиновників. Фото: unsplash.com

Це вам не жарти: у Львівській області відсторонили від роботи 17 невакцинованих чиновників. Фото: unsplash.com

Події
08 листопада 2021 17:50

Сьогодні, 8 листопада, у Львівській області відсторонили від роботи 17 невакцинованих чиновників без збереження зарплати. З них десятеро – у Львівській облдержадміністрації, ще семеро –  у райдержадміністраціях Львівщини. Читайте всі новини Львова.

Начальник адміністративного управління апарату Львівської облдержадміністрації Володимир Скірка розповів Zaxid.net, що у них вакциновано понад 94% працівників. Відповідно до карантинної постанови уряду, з 8 листопада відсторонені 10 невакцинованих посадовців – двоє в апараті Львівської облдержадміністрації та восьмеро – в структурних підрозділах. Втім, кількість відсторонених від роботи без збереження невакцинованих чиновників може зрости, адже є працівники, які перебувають у відпустках чи на лікарняному – щодо них можливі рішення тільки після повернення на роботу. 

Окрім того, семеро відсторонених є у райдержадміністраціях на Львівщині. Найбільше відсторонених – п’ятеро чиновників – у Червоноградській райдержадміністрації.

Додамо, що найвищий відсток вакцинованих чиновників у Стрийській райдержадміністрації (100%).

Нагадаємо, що з 8 листопада роботодавці отримали право відстороняти від роботи без збереження заробітної плати тих співробітників, які досі не вакцинувалися. Відповідно до переліку, затвердженого наказом МОЗ, вакцинація є обов’язковою для чиновників центральних органів виконавчої влади, їх територіальних органів, місцевих державних адміністрацій та освітян. Відторонені чиновники зможуть повернутися до роботи після отримання вакцини.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах