Один загинув, двоє — у лікарні: біля Львова 14-річний мотоцикліст вчинив ДТП

На Львівщині 14-річний водій мотоцикла на смерть збив велосипедиста. Фото: lv.npu.gov.ua

На Львівщині 14-річний водій мотоцикла на смерть збив велосипедиста. Фото: lv.npu.gov.ua

Події
09 листопада 2021 09:53

Пізно ввечері 8 листопада на Львівщині неповнолітній підліток за кермом мотоцикла зіткнувся з велосипедистом. Останній помер на місці пригоди. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Як повідомили у депаратменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, трагедія сталася близько 22:00 у селі Рясне-Руське. Місцевий 14-річний мешканець, керуючи мотоциклом “Х-Road 200” здійснив попутнє зіткнення з велосипедистом, який також з села Рясне-Руське. Він від отриманих травм помер на місці події. Загиблому було 63 роки.

На Львівщині 14-річний водій на смерть мотоцикла збив велосипедиста. Фото: lv.npu.gov.uaНа Львівщині 14-річний водій на смерть мотоцикла збив велосипедиста. Фото: lv.npu.gov.ua

Водія мотоцикла із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, множинними забійними саднами голови та верхніх кінцівок доставили в лікарню. Також у ДТП постраждав  пасажир мотоцикла, 17-річний мешканець села Рясне-Руське. У нього діагностували струс головного мозку, множинні садна обличчя та лівої верхньої кінцівки, і також госпіталізували до Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, у селі селі Ков’ярі, що неподалік Львова, перекинувся автомобіль.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах