Зарплата від 15 тисяч гривень: кого шукають роботодавці у Львові

Зарплата від 15 тисяч гривень: кого шукають роботодавці у Львові. Фото: unsplash.com

Зарплата від 15 тисяч гривень: кого шукають роботодавці у Львові. Фото: unsplash.com

Події
10 листопада 2021 17:06

Робота у Львові завжди знайдеться, а от вакансій, де роботодавці готові платити більше, ніж мінімальну зарплату, не так уже й багато.

VG Львів перелопатив немало актуальних пропозицій роботи у місті Лева й відібрав ті, де працедавці обіцяють працівникам не менше 15 тисяч гривень за місяць. Так, небагато, але вже хоч щось.

Продавець морозива

У Львові шукають продавця морозива. Зарплата – до 20 тисяч гривень. Фото: unsplash.comУ Львові шукають продавця морозива. Зарплата – до 20 тисяч гривень. Фото: unsplash.com

Компанія «Файні Льоди», у зв’язку з розширенням мережі, запрошуємо у команду продавця, який обожнює морозиво. Вимоги: вік – від 18 років, приємна зовнішність, пунктуальність, стресостійкість. 

Графік роботи: 3/3, 5/2, 6/1, з 10.00 до 22.00. Обіцяють премії, бонуси, каву та чай за рахунок компанії. 

Зарплата – до 20 тисяч гривень.

Телефон для зв'язку з роботодавцем: 098 806 8066.

Графічний дизайнер

Сайт Спорт 24 шукає в команду графічного дизайнера. Вимоги: відмінні знання основ дизайну та української мови, вміння працювати в Adobe Photoshop, Illustrator, цікавість до спортивного життя (не лише футболу!). 

Зарплата – 15 500 гривень.

Телефон для зв'язку з роботодавцем: 044 390 5077.

Менеджер з продажу

Компанія 7office.com.ua шукає у свою команду менеджера з продажу для пошуку та залучення нових клієнтів. Серед вимог: комунікабельність, робота на результат, наявність власного автомобіля.

Зарплата – від 15 тисяч гривень.

Телефон для зв'язку з роботодавцем: 063 017 8826.

Продавець у магазин пікантних товарів для дорослих

У Львові шукають продавця у магазин пікантних товарів для дорослих. Зарплата – до 18 тисяч гривень. Фото: unsplash.com У Львові шукають продавця у магазин пікантних товарів для дорослих. Зарплата – до 18 тисяч гривень. Фото: unsplash.com

Компанія NO TABOO  запрошує до постійної співпраці продавця-консультанта для продажу інтимних товарів, який уміє 
розповісти те, про що інші соромляться говорити. Працівнику обіцяють професійне навчання, можливість кар'єрного росту та веселі корпоративні свята.

Умови роботи: графік: 1/2, локація у центрі міста.

Зарплата – до 18 тисяч гривень.

Телефон для зв'язку з роботодавцем: 073 316 5106.

Сушист

У Львові шукають сушиста. Зарплата – 30 тисяч гривень. Фото: unsplash.comУ Львові шукають сушиста. Зарплата – 30 тисяч гривень. Фото: unsplash.com

Доставка LA РИС шукає в команду суші-шефа. Вимоги: досвід роботи суші-шефом або старшим сушистом від двох років, вміння керувати командою та працювати з калькуляційними картами.

Серед обов'язків: розробка нового меню та окремих страв, складання текарт, організація поставки продуктів, інвентаризація кухні.

Зарплата – 30 тисяч гривень.

Телефон для зв'язку з роботодавцем: 097 273 3485.

Тонувальник автоскла

Компанія LLumar Lviv шукає на постійну роботу тонувальника автомобільних вікон. Серед вимог до претендента: досвід роботи в цьому напрямку від двох років, працелюбність, акуратність, відповідальність, пунктуальність.

Умови: повний або неповний робочий день, робота з автомобілями і плівками преміум класу в сучасному сертифікованому центрі. 

Зарплата – до 50 тисяч гривень.

Телефон для зв'язку з роботодавцем: 068 657 7999.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах