Коронавірус: в Україні за добу померла рекордна кількість людей

В Україні зафіксували рекордну кількість смертей за добу. Фото: unicef.org

В Україні зафіксували рекордну кількість смертей за добу. Фото: unicef.org

Події
16 листопада 2021 09:11

Станом на ранок 16 листопада в Україні зафіксували новий рекорд з кількості смертей, спричинених коронавірусом. За попередню добу Covid-19 забрав життя 838 людей. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

За інформацією Центру громадського здоров’я, найбільше смертей сталося в Донецькій (102), Полтавській (60), Дніпропетровській (56), Черкаській (52) областях. Протягом всього періоду пандемії від ускладнень коронавірусу померли вже 77 985 людей.

Протягом кількох тижнів Україна разом із Росією та США входить до трійки країн світу, де кожної доби фіксують найбільшу смертність від коронавірусу. Зараз в Україні домінує штам коронавірусу «Дельта», смертність від якого серед невакцинованих людей в 11 разів вища, ніж серед вакцинованих, а рівень охоплення вакцинацією – найнижчий у Європі, пише zaxid.net.

Міністерство охорони здоров'я України розширило перелік професій, для яких щеплення проти коронавірусу є обов’язковим. Наказ набирає чинності 9 грудня 2021 року. Працівники, які не вакцинуються будуть відсторонені від роботи без збереження зарплати. 

Нагадаємо, цього тижня, 15-21 листопада, у Львові можна вакцинуватися від коронавірусу у центрах вакцинації, а також у стаціонарних пунктах, які працюють у поліклініках. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах