Ретроградні планети у грудні 2021: що робити і як підготуватися

Ретроградні планети у грудні 2021: що робити і як підготуватися

Ретроградні планети у грудні 2021: що робити і як підготуватися Фото: vgorode.ua

Події
02 грудня 2021 15:48

Останній місяць 2021 року буде досить спокійним у ретроградності планет. Ретроградними у грудні 2021 року буде лише Уран, який ще у жовтні почав зворотний рух, а також Венера.

Ретроградний рух виникає через різницю у швидкості Землі і планети щодо Сонця. У період ретроградності створюється ефект, завдяки якому планети змінюють свою вісь обертання, рухаючись назад. 

Астрологи кажуть, що період ретроградності може впливати на самопочуття людей та їхній емоційний стан. Усе залежить від планети, яка здійснює рух назад.

Ретроградний Уран

Уран розпочав свій ретроградний рух 20 жовтня 2021 року, а закінчить 8 січня 2022. Ця планета відповідає за зміни, оригінальність, революції та винаходи. Зазвичай ретроградність Урану це час для сміливих експериментів, досліджень і відкриттів. Тож не дивуйтеся, якщо раптом погляд на якусь проблему зміниться і вихід буде очевидним. Цей час варто присвятити чомусь новому, або кардинальним змінам, як от переїзд, зміна роботи чи партнера.

Ретроградна Венера

У Венери ретроградність розпочнеться 19 грудня 2021 року і триватиме до 29 січня наступного року. Вона повелителька любові, творчості та краси. Здавалося б, що це ідеальний час для початку нових стосунків, втім насправді все навпаки. Краще подумати про родинні зв’язки, про колишні стосунки і поглянути на все під іншим кутом. Також не варто записуватися на косметичні процедури, а тим паче на пластичні операції.

Насправді, ретроградність це всього-лише оптична ілюзія, яку можна спостерігати з поверхні Землі. Втім, астрологи надають цьому особливого значення. Вони вважають, що ретроградність планет може впливати не тільки на людей, а й на Всесвіт загалом, на технології та взаємодію людей із ними.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах