Смертельна ДТП біля Красова: з'явилися фото та відео з місця автотрощі

ДТП біля Красова: з'явилися фото та відео з місця автотрощі

ДТП біля Красова: з'явилися фото та відео з місця автотрощі Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
18 листопада 2021 11:36

У поліції оприлюднили подробиці смертельної ДТП на Львівщині. Загинула 12-річна дитина, а за життя двох дорослих борються медики.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 18 листопада, о 07:20 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Красів Стрийського району.

ДТП біля Красова: з'явилися фото та відео з місця автотрощіДТП біля Красова: з'явилися фото та відео з місця автотрощі Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Як встановили правоохоронці, 48-річна жителька Івано-Франківська за кермом автомобіля Skoda Octavia здійснила зіткнення з автомобілем Opel Astra під керуванням 50-річного місцевого мешканця.

«Внаслідок ДТП пасажирка Opel, 12-річна дівчинка, від отриманих травм померла на місці події. Водій цього автомобіля та ще одна пасажирка, 52-річна жителька того ж села, з важкими тілесними ушкодженнями були доставлені в лікарню. Їхні діагнози уточнюються», — повідомили у поліції.

ДТП біля Красова: з'явилися фото та відео з місця автотрощіДТП біля Красова: з'явилися фото та відео з місця автотрощі Фото: facebook.com/MVS.LVIV
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах