Львів'ян просять допомогти врятувати зелену мартишку

Львів'ян просять допомогти врятувати зелену мартишку

Львів'ян просять допомогти врятувати зелену мартишку Фото: unsplash.com/Andre Mouton

Події
19 листопада 2021 14:06

Львівські волонтери Домівки врятованих тварин, що в парку «Знесіння» у Львові, просять всіх небайдужих допомогти врятувати зелену мартишку на кличку «Жужик» та подарувати екзотичній тварині шанс на спокійне життя.

«Цього разу дуже незвична тварина потребує нашої з вами допомоги. Один з пересувних звіринців розпродував свою колекцію, всіх тварин покупляли такі самі «бізнесмени». А залишився один досить цікавий звір на ім’я Жужик, а саме – зелена мартишка. Яку так і ніхто не хоче, або якщо хоче – то або фотографи, або контактні зоопарки», - написав співзасновник Домівки врятованих тварин та зоозахисник Орест Залипський.

Волонтери попросили притримати зелену мартишку, аби згодом вони могли її забрати та забезпечити спокійне життя. Однак світле майбутнє Жужика «коштує» аж 25 тисяч гривень.

Ця сума є непідйомною для волонтерів, тож представники Домівки врятованих тварин звернулись до небайдужих львів’ян із проханням про допомогу. Як долучитись до порятунку Жужика – дивіться за посиланням.

Нагадаємо, у Домівку врятованих тварин, що в парку «Знесіння», привезли довгохвосту сову, яку занесено до Червоної книги України.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах