В центрі Львова маршрутка насмерть збила жінку та протягнула її ще кілька кілометрів

В центрі Львова маршрутка насмерть збила жінку та протягнула її ще кілька кілометрів

В центрі Львова маршрутка насмерть збила жінку та протягнула її ще кілька кілометрів Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
20 листопада 2021 11:56

На пішохідному переході в центрі Львова водій маршрутки збив двох жінок. Одна з потерпілих зачепилася за кузов автобуса, який протягнув її кілька кілометрів. Від отриманих травм вона загинула. Смертельна ДТП сталась близько 6:00 20 листопада на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи у Львові.

«Водій маршрутного таксі №138 марки «БАЗ», 47-річний мешканець Львова, повертаючи з вулиці Дорошенка на проспект Свободи, здійснив наїзд на двох львів'янок віком 48 та 67  років, які рухалися  пішохідним переходом. Водій, не зупиняючись, поїхав з місця ДТП», - повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Внаслідок удару одну жінку, 67-річну львів’янку, відкинуло на проїжджу частину дороги. Вона отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували до лікарні.

Іншу жінку, 48-річну львів’янку, яка зачепилась за кузов, маршрутка протягнула з місця ДТП аж до кінцевої зупинки на вулиці Джорджа Вашингтона у Львові. Її тіло без ознак життя патрульні виявили біля автобуса з характерними пошкодженнями переднього бампера.

В центрі Львова маршрутка насмерть збила жінку та протягнула її ще кілька кілометрівВ центрі Львова маршрутка насмерть збила жінку та протягнула її ще кілька кілометрів Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Водія уже затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі  відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Водію маршрутки загрожує від 3 до 8 років в’язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 3 років або без такого.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах