Біля Львова відкриють виробництво електричних вантажівок

Біля Львова відкриють виробництво електричних вантажівок

Біля Львова відкриють виробництво електричних вантажівок Фото: CoolОn

Події
23 листопада 2021 16:51

Біля Львова відкриють завод із виробництва українських електричних вантажівок на 120 робочих місць. Компанія CoolОn розглядає дві готові ділянки з уже готовими виробничими приміщеннями. Перші автомобілі планують випустити вже у 2022 році. 

Українська компанія CoolОn планує розмістити виробництво електричних вантажівок біля Львова. Компанія розглядає дві готові ділянки з уже готовими виробничими приміщеннями, розшованими впритул до Львова – одна у селі Муроване, інша – біля заводу Fuijikura в Підрясному, пише Zaxid.net.

«Ми плануємо масштабуватись до виробництва і розглядаємо Львів як основу для майбутнього зростання проекту. За 2022 рік плануємо отримати першу чергу виробництва, сертифікуватися і почати тестову експлуатацію до 300 одиниць і на 2023-й рік вийти у серійне виробництво. Якщо все буде добре, тоді будемо будувати свій великий завод з орієнтацією на Європу, на 20-30-50 тисяч одиниць на рік», – розповів власник виробничої компанії CoolОn Віталій Бризгалов.

За словами власника CoolОn, над першою українською електричною вантажівкою більше двох років працювала команда інженерів та конструкторів зі Львова та інших міст України. Головна мета, яку ставили фахівці – щоб транспорт був максимально економним і вигідним для бізнесу.

Додамо, що компанію з виробництва вантажівок зареєструють у Львові, однак основний офіс буде в Великій Британії. Зараз у компанії уже є потенційні замовники, які готові придбати електровантажівки уже наступного року.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах