У Львові водій прибрав з-під управління поліції нелегальні конуси і повіз їх у бюро знахідок

У Львові водій прибрав з-під управління поліції нелегальні конуси і повіз у бюро знахідок

У Львові водій прибрав з-під управління поліції нелегальні конуси і повіз у бюро знахідок Фото: facebook.com/Святослав Літинський

Події
24 листопада 2021 11:43

У Львові водій прибрав з-під головного офісу поліції дорожні конуси, які, всупереч правил дорожнього руху, блокували можливість паркування тут автомобілів. Цим сміливцем виявився львівський юрист Святослав Літинський. Зважаючи на те, що у поліції заявили, що не знають, чиї це конуси, чоловік вирішив відвезти їх у бюро знахідок.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

На відео, опублікованому Святославом Літинським, видно, як він підходить до головного управління поліції і вказує на пластикові конуси, що розміщені навпроти входу. Такі конуси встановлюють, щоб унеможливити паркування, і це порушує пункт 15.15 Правил дорожнього руху (заборона встановлення на проїздній частині вулиці будь-яких предметів, що перешкоджають руху чи паркуванню).

Святослав Літинський звернувся з питанням про порушення правил дорожнього руху в управління поліції, але працівник, який зустрів його на прохідній, заявив, що не знає чиї вони. Вочевидь, поліцейський збрехав, бо на кожному з них є напис «ГУНП» (Головне управління Національної поліції). Та Літинський не розгубився і заявив, що оскільки конуси виявились нічийні, то він їх забере і відвезе у міське бюро знахідок.

«Якби поліцейські визнали, що це їхні предмети, то я би подзвонив у «102» і вимагав би складення протоколу. Але оскільки вони виявились нічийними, то вирішив відвезти їх у бюро знахідок», – пояснив Святослав Літинський.

Додамо, що в Україні штраф за встановлення будь-яких засобів, що перешкоджають паркуванню на проїжджій частині, становить 340 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах