Відбійник проштрикнув наскрізь: у ДТП біля Стрия загинув відомий футболіст Руслан Мостовий

Відбійник проштрикнув наскрізь: у ДТП біля Стрия загинув відомий футболіст Руслан Мостовий

Відбійник проштрикнув наскрізь: у ДТП біля Стрия загинув відомий футболіст Руслан Мостовий Фото: nkveres.com

Події
27 листопада 2021 09:49

В аварії на трасі Київ-Чоп біля Стрия, загинув відомий тренер та футболіст Руслан Мостовий. ДТП сталася у п'ятницю, 26 листопада. Перебуваючи за кермом автомобіля Skoda Octavia, Мостовий виїхав на зустрічну смугу руху та врізався у відбійник. 

«Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям Руслана Мостового у зв’язку із його смертю, яка сталась сьогодні о 10:40 внаслідок ДТП у Стрийському районі на Львівщині», – йдеться у повідомленні на сторінці спільноти «Ветерани футболу Прикарпаття» у Facebook.

Смертельна ДТП сталася 26 листопада на трасі Київ-Чоп у селі Любинці, що неподалік Стрия. 47-річний Руслан Мостовий за кермом автомобіля Skoda Octavia виїхав на зустрічну смугу та в’їхав у металевий відбійник, який проштрикнув автомобіль наскрізь, водій загинув.

Відбійник проштрикнув наскрізь: у ДТП біля Стрия загинув відомий футболіст Руслан Мостовий фото 1Відбійник проштрикнув наскрізь: у ДТП біля Стрия загинув відомий футболіст Руслан Мостовий фото 1

 Руслан Мостовий – вихованець львівського футболу. Наприкінці 90-х років три сезони виступав у складі футбольного клубу «Прикарпаття». Виступав також за команди футбольні клуби  «Хутровик» (Тисмениця), «Техно-Центр» (Рогатин), «Енергетик» (Бурштин). З 2016 року  був головним тренером львівського футбольного клубу «Рух», вивів команду у Першу лігу. У сезоні 2019-2020 років працював на посаді головного тренера футбольного клубу «Прикарпаття», звідки був був звільнений у квітні цього року.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах