Невідомі підкинули у вбиральню львівської Ратуші гранату

Невідомі підкинули у вбиральню львівської Ратуші гранату

Невідомі підкинули у вбиральню львівської Ратуші гранату Фото: city-adm.lviv.ua

Події
28 листопада 2021 10:51

У вбиральні Львівської міської ради знайшли гранату. Неприємний інцидент стався у суботу, 27 листопада. За інформацією ДСНС, увечері від служби 102 надійшло повідомлення про виявлення небезпечного об’єкта у будівлі, що на площі Ринок,1 у Львові.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

На місце прибула слідчо-оперативна група та вибухотехніки, розпочалася евакуація. Втім, пізніше виявилося, що знахідка є безпечною. Це лише муляж, хоч і дуже схожий на гранату Ф-1.

Невідомі підкинули у вбиральню львівської Ратуші гранатуНевідомі підкинули у вбиральню львівської Ратуші гранату Фото: city-adm.lviv.ua

«Місце на другому поверсі Ратуші, де знайдено предмет, схожий на гранату, було обстежено старшим інспектором-вибухотехніком. І виявилось, що це не бойова, а сувенірна граната – муляж, виготовлений з дерева та пофарбований у відповідні кольори», – повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило.

Додамо, що до цього дня вхід у мерію був обмеженим через карантин та червону зону, але у суботу, 27 листопада, вхід до Ратуші відкрили для львів'ян і туристів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах