Збив дитину у Великих Мостах і втік: поліція затримала польського далекобійника

Збив дитину у Великих Мостах і втік: поліція затримала польського далекобійника

Збив дитину у Великих Мостах і втік: поліція затримала польського далекобійника Фото: lv.npu.gov.ua

Події
02 грудня 2021 13:24

Сьогодні, 2 грудня, поліція затримала водія, який ввечері 1 грудня на пішохідному переході у Великих Мостах збив 11-річного хлопчика та втік з місця ДТП.

«До скоєння наїзду на дитину причетний 26-річний іноземець, водій вантажного автомобіля «Вольво». Сьогодні, близько 10 години ранку, поліцейські Львівщини спільно з колегами з Волинської області у місті Володимир-Волинський виявили вантажівку «Вольво», яка прямувала у напрямку кордону для виїзду з України», - повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Водія затримали. За інформацією Zaxid.net, ним виявився польський далекобійник.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, триває. За скоєне чоловіку загрожує від 3 до 8 років в’язниці.

Правоохоронці  встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, 1 грудня близько 21:00 на вулиці Львівській у місті Великі Мости Червоноградського району водій невстановленого автомобіля збив 11-річного місцевого мешканця, який переходив дорогу пішохідним переходом. Водій з місця події втік. Хлопчик отримав важкі травми, він у реанімації дитячої лікарні у Львові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах