В центрі Львова на ходу загорівся електровелосипед (фото)

В центрі Львова на ходу загорівся електровелосипед

В центрі Львова на ходу загорівся електровелосипед Фото: facebook.com/MNSLVIV

Події
10 грудня 2021 14:15

Сьогодні зранку, 10 грудня, в центрі Львова під час руху загорівся електровелосипед. Вогонь вщент знищив двоколісний, а водію пощастило – він вчасно зіскочив з транспорту, тож не постраждав.

Як повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Львівської області, до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу на вулиці Дорошенка об 11:57.

Коли вогнеборці прибули на місце, електровелосипед був повністю охоплений полум’ям. Ліквідувати пожежу вдалось о 12:10. Загоряння гасили 5 пожежників та 1 одиниця спецтехніки. Електровелосипед згорів вщент, власник двоколісного не постраждав.

В центрі Львова на ходу загорівся електровелосипедВ центрі Львова на ходу загорівся електровелосипед Фото: facebook.com/MNSLVIV

В центрі Львова на ходу загорівся електровелосипедВ центрі Львова на ходу загорівся електровелосипед Фото: facebook.com/MNSLVIV

За інформацією Zaxid.net, електровелосипед загорівся, коли кур’єр їхав вулицею Дорошенка. Водій вчасно зупинився та зіскочив із велосипеда, як тільки той почав горіти, відтак не постраждав.

Обставини події та причину виникнення пожежі з’ясовують.

Нагадаємо, вночі 9 грудня на території заводу «Полімер – Електрон», що у Шевченківському районі Львова, сталась пожежа.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах