У центрі Львова встановили головну новорічну ялинку (фото)

У центрі Львова встановили головну новорічну ялинку

У центрі Львова встановили головну новорічну ялинку Фото: city-adm.lviv.ua

Події
14 грудня 2021 09:10

У центрі Львова встановили головну новорічну ялинку, яку цьогоріч привезли із села Оброшине. Впродовж тижня її та площу довкола прикрашатимуть святковими ілюмінаціями. Урочисте запалення ялинки цьогоріч станеться 17 грудня.

«Цього року ми обрали нову концепцію новорічно-різдвяної ілюмінації. Вона буде в жовтих кольорах, проте із додаванням білих елементів. Сама ялинка, як і минулого року, буде прикрашена рясним освітленням, але окрім того ми додамо іграшки у вигляді ромбів, різдвяних «павуків». Ромб є традиційним символом роду, сили, тому цьогоріч ми хочемо звернути на ці цінності особливу увагу», – розповіла директорка департаменту розвитку Львівської міськради Наталія Бунда.

У центрі Львова встановили головну новорічну ялинкуУ центрі Львова встановили головну новорічну ялинку Фото: city-adm.lviv.ua

Різдвяні «павуки» також з’являються у прикрашанні площі Ринок на прилеглих вулицях. Також цього року буде святково прикрашено ще одну локацію – проспект Шевченка: тут освітлять канадські клени, що зробить алею більш святковими.

У центрі Львова встановили головну новорічну ялинкуУ центрі Львова встановили головну новорічну ялинку Фото: city-adm.lviv.ua

Нагадаємо, головна ялинка міста має висоту 17 метрів. Її Львову подарував мешканець села Оброшине Василь Іванович Козленко. Вона росла на території його господарства майже пів століття, виросла дуже великою і навіть стала небезпечною. 13 грудня до Львова з села Оброшине дерево привезли у супроводі поліції. Головну новорічну ялинку Львова на площі перед Оперним театром урочисто відкриють у п'ятницю, 17 грудня. Під час відкриття співатиме хорова капела «Дударик». 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах