У Червонограді 32-річний чоловік до смерті побив пенсіонера

У Червонограді 32-річний чоловік до смерті побив пенсіонера

У Червонограді 32-річний чоловік до смерті побив пенсіонера Фото: lv.npu.gov.ua

Події
15 грудня 2021 11:52

У Червонограді 32-річний чоловік до смерті побив пенсіонера. Трагічний випадок стався через конфлікт між чоловіками, який виник у гостях у спільного знайомого.

Як повідомили у поліції, 14 грудня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Тарнавського у Червонограді, ймовірно, сталось вбивство. На місці події правоохоронці виявили тіло 72-річного жителя райцентру без ознак життя з ознаками насильницької смерті.

У Червонограді 32-річний чоловік до смерті побив пенсіонераУ Червонограді 32-річний чоловік до смерті побив пенсіонера Фото: lv.npu.gov.ua

«У той день загиблий перебував у гостях в знайомого, де окрім нього був ще один чоловік – також місцевий житель віком 32 роки. Близько 19.00 між гостями виник конфлікт, під час якого молодший жорстоко побив старшого, завдавши йому тілесних ушкоджень, які, як попередньо встановили медики, і стали причиною смерті», — йдеться у повідомленні поліції.

Затриманий мешканець райцентру раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах