Помер відомий львівський композитор і співак Ярослав Виджак

Помер львівський композитор і співак Ярослав Виджак

Помер львівський композитор і співак Ярослав Виджак Фото: nl.stockfresh.com

Події
16 грудня 2021 10:16

Помер український композитор, аранжувальник, поет, співак, керівник групи ВІА "Прометей" львів’янин Ярослав Виджак. Йому було 68 років. Він перебував у реанімації у важкому стані після перенесеної операції.

Як повідомила заслужена діячка мистецтв, режисерка Софія Кохмат на своїй сторінці у Фейсбук, трагедія сталася у середу, 15 грудня.

 «Не має вже... Щойно не стало Ярослава Виджака, композитора, поета, співака, керівника групи ВІА «Прометей», – написала вона.

Фото: pisni.org.uaФото: pisni.org.ua

Декілька днів тому у Львові збирали кошти на лікування композитора. Ярослав Виджак переніс операцію на кишківнику. Кілька днів після операції композитор лежав у реанімації у важкому стані та помер, пише zaxid.net.

Ярослав Виджак народився 1953 року у Львові. Був засновником і художнім керівником ВІА «Прометей» та дівочого гурту «Мальви». Музичні твори одного з корифеїв української поп-музики, композитора, поета-пісняра звучать у виконання Білозірової «Ватри», Наталії Бучинської, Зеновія Гучка, Ігоря Богдана, дуету «Ріка життя», Іво Бобула та багато інших виконавців. Серед відомих пісень авторства Ярослава Виджака «Дика ружа», «Королева міста Лева», «Не сумуй, дівчино мила», «Не забудь» та інші.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах