В яких прикрасах зутрічати рік Тигра: поради для дівчат

В яких прикрасах зутрічати рік Тигра: поради для дівчат

В яких прикрасах зутрічати рік Тигра: поради для дівчат

Події
17 грудня 2021 10:53

Новий рік вже зовсім близько. Якщо ви ще вирішили, у чому будете зустрічати його, саме час про це подумати. Адже як зустрінеш Новий рік – так його и проведеш. Далі ми поговоримо про ідеальні ювелірні прикраси для свята. Поради будуть корисними для дівчат, дорослих жінок. Нагадуємо, що модні ювелірні вироби в великому асортименті моделей ви можете замовити по каталогу інтернет-магазину Gold.ua. Компанія пропонує безліч ідей для яскравої святкової ночі!

В яких прикрасах зутрічати рік Тигра: поради для дівчатВ яких прикрасах зутрічати рік Тигра: поради для дівчат

Рік Тигра 2022: а ви вже приготувались?

Готуйте заздалегідь не тільки подарунки, але й власний образ. Це дозволить виглядати просто бездоганно. За можливістю оберіть для свята кращі коштовності. Якщо планували придбати щось новеньке, зверніть увагу на сережки з білого золоту з камінням чи без. Теж хороший варіант – срібло.

Сережки

Вибір сережок – дуже важливий момент. Стилісти рекомендують для святкування такі моделі:

Кафи. Дуже яскравий, гідний зимового луку тренд. Можете зупинятись на моделях з ланцюжками, кристалами, аби сяяти на 100%.
Ланцюжки. Прикраси у вигляді ланцюжків також знаходяться на піку моди. Їх носять з елегантними сукнями або іншим одягом, волосся краще підібрати. Костюми у діловому стилі складуть хорошу пару.
Пусети. Завжди актуальний та красивий варіант. Для Нового року ідеально підійдуть пусети з перлинами або фіанітами.
Іноді хочеться чогось дуже розкішного, навіть помпезного. Хорошою ідеєю у такому випадку будуть кліпси.

Кільця

Широкі каблучки та прикраси складної архітектури привернуть увагу до тендітних пальчиків, гармонійно доповнять строгий діловий костюм чи просте плаття (бажано у стриманій гамі). Якщо ви обожнюєте тонкі та стильні каблучки на фалангах, то знайте – то гучний тренд. Вигляд такі прикраси мають оригінальний, а зайвого пафосу не буде.

Можна зупинитись на кільці чи перстні з каменем великого розміру. Акцент в образі буде всього один, але який!

На шию

Прикраси на шию гармонійно доповнюють лук, роблять його довершеним, цілісним. Якщо не любите занадто масивні варіанти, придбайте набір тонких ланцюжків та намиста різної довжини. Зможете доповнити їх підвісками у єдиному стилі. Такі прикраси личать до суконь з відкритим декольте, светрів, іншого одягу. Тож після свята зможете носити ланцюжки й далі.

Браслети

Носіть їх на власний розсуд. Акцент бажано робити на масивності, багатошаровості. Лаконічні моделі можуть ефектно доповнювати оригінальні декоративні елементи. Якщо гадаєте, що то не варіант на кожен день, на Новий рік такі прикраси точно підійдуть.

В одній історії стилісти радять змішувати кілька браслетів різної тематики. Тож ризикніть – поєднайте класику з мінімалізмом. 

В яких прикрасах зутрічати рік Тигра: поради для дівчатВ яких прикрасах зутрічати рік Тигра: поради для дівчат

Який камінь обрати

У 2022 році будуть свої талісмани. Якщо вірите у силу мінералів, робіть ставку на тигрове око, нефрит, смарагд, агат. Місячний камінь також буде актуальним. А ще кажуть, що Тигр просто обожнює все яскраве, красиве. Тож не обмежуйте себе у бажаннях!

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах