В Італії чоловік застрелив доглядальницю своєї сестри зі Львівщини

В Італії 81-річний чоловік застрелив 67-річну Марію Баран зі Львівщини

В Італії 81-річний чоловік застрелив 67-річну Марію Баран зі Львівщини Фото: tsn.ua

Події
17 грудня 2021 10:25

В Італії 81-річний чоловік застрелив 67-річну українку Марію Баран, яка працювала доглядальницею його сестри. Жінка була родом із Львівської області.

Як повідомляє tsn.ua, це сталося у невеликому місті Торре-Аннунціата. Убивця часто конфліктував із українкою, а 15 грудня о 14:00 чоловік взяв пістолет та застрелив її. Від отриманих травм жінка померла миттєво. Свідком трагедії стала сестра вбивці, яка прикута до ліжка.

В Італії чоловік застрелив 67-річну Марію Баран зі ЛьвівщиниВ Італії чоловік застрелив 67-річну Марію Баран зі Львівщини Фото: informazione.it

81-річного італійця Пеллегріно Рейбальді, колишнього вчителя математики, затримали на місці трагдії. Під час допиту він заявив, що нібито доглядальниця погано виконувала свої обов’язки і навіть забирала в нього гроші.

В Італії чоловік застрелив 67-річну Марію Баран зі ЛьвівщиниВ Італії чоловік застрелив 67-річну Марію Баран зі Львівщини Фото: tsn.ua

Сусіди родини розповіли, що чоловік часто конфліктував із доглядальницями його сестри, через що ті звільнялись. Він регулярно скандалив та навіть бив українку. Місцеві описують його, як людину із важким характером.

Покійна Марія Баран була родом із Львівської області. У неї в Італії залишилися дві дорослі доньки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах