Двох сутенерок засудили за організацію проституції у Львові

У Львові судили двох сутенерок

У Львові судили двох сутенерок Фото: pexels.com

Події
23 грудня 2021 14:44

У Львові судили двох сутенерок, які організували роботу для повій. Вартість послуг була від 1200 до 3000 гривень, які жінки ділили на трьох. Суд призначив сутенеркам по 2 роки умовно.

У вироку суду йдеться, що з грудня 2020 року Вікторія Кахідзе та Ірина Дорошенко почали займатися сутенерством. Кожна з них мала різні обовʼязки: Вікторія Кахідзе розміщувала на сайті фото повій та оголошення про відповідні послуги, які можна було замовити за номером телефону. Своєю чергою, Ірина Дорошенко відповідала на телефонні дзвінки клієнтів, організовувала їх зустрічі з повіями у орендованих квартирах на території Львова, пише zaxid.net.

Клієнти платили від 1200 до 3000 гривень за годину інтимних послуг. Половину цієї суми отримувала повія, а іншу половину сутенерки ділили між собою. Також щодня повії віддавали сутенерками по 300 гривень за оренду квартири, в якій вони жили та займалися проституцією. Загалом жінки орендували чотири квартири для надання сексуальних послуг. Слідчі встановили, що жінки займалися сутенерством із грудня 2020 року приблизно до червня 2021 року.

Під час судового засідання Вікторія Кахідзе та Ірина Дорошенко визнали свою провину і заявили, що розкаюються. Суддя Шевченківського районного суду визнав їх винними та призначив по 4 роки позбавлення волі. Однак від відбування покарання їх звільнив, призначивши 2 роки умовно.

У вироку суду не вказано, яке покарання чекає на жінок, що безпосередньо займалися проституцією.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах