Водій маршрутки Дрогобич-Львів заднім ходом насмерть збив пішохода

Водій маршрутки Дрогобич-Львів заднім ходом насмерть збив пішохода

Водій маршрутки Дрогобич-Львів заднім ходом насмерть збив пішохода Фото: Crello (умовне)

Події
24 грудня 2021 09:59

Водій приміського автобуса, що курсує за маршрутом Дрогобич-Львів, заднім ходом переїхав пішохода. Нещасний загинув на місці. Інцидент стався напередодні, 23 грудня, близько 20:50 у селі Підзвіринець Львівського району.

«Водій маршрутного таксі сполученням «Дрогобич-Львів» №722, мешканець с. Підзвіринець 1964 року народження, здійснюючи рух заднім ходом, допустив наїзд на мешканця с. Підзвіринець 1960 року народження, який від отриманих травм помер на місці події», - повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Водій рейсового пасажирського автобуса «БАЗ» – 57-річний мешканець села Підзвіринець. Загиблим пішоходом є його 61-річний односельчанин.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю ДТП загрожує від 3 до 8 років в’язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 3 років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 23 грудня у Самборі сталась смертельна ДТП, у якій загинув чоловік. Зіткнення відбулося між легковим автомобілем та мікроавтобусом.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах